Youtube  

Beispiel Shop

Skip to Main Content »

Welcome! Login My Account

Cart

no items

Delivery & Service

You're currently on:

Verfijnde Dressuur

More Views

  • DVD Verfijnde Dressuur (Nederlandse), Anja Beran...
  • DVD Verfijnde Dressuur (Nederlandse), Anja Beran...

Verfijnde Dressuur

Beran, Anja

Deze film is gemaakt om ruiters een andere betekenis van dressuur te laten inzien en duidelijk te maken dat de dressuur er voor het paard is, en niet het paard voor de dressuur! Met haar mentor Manuel Jorge de Oliveira laat de klassieke dressuurafrichter Anja Beran zien hoe een paard met behulp van de correcte dressuur een rijpaard wordt.

€34.90
Incl. 19% VAT, Excl. shipping

Availabiliy: in stock

Add Items to Cart

Medium: DVD
Filmduur: 56 minuten + DVD-speciaal Flamingo (34 min.)/ (PAL)
Language: Nederlandse
Article Number: 44010233

You may also be interested in the following product(s)

left right

Product Description

De kunst van de klassieke africhting

Deze film is gemaakt om ruiters een andere betekenis van dressuur te laten inzien en duidelijk te maken dat de dressuur er voor het paard is, en niet het paard voor de dressuur! Met haar mentor Manuel Jorge de Oliveira laat de klassieke dressuurafrichter Anja Beran zien hoe een paard met behulp van de correcte dressuur een rijpaard wordt. Goed bespierd en zowel lichamelijk als psychisch in balans groeit het uit tot een zelfbewuste en tevreden partner zijn hele, en vooral langdurige paardenleven lang. Van de inventarisatie van de zwakke punten en asymmetrieën, via gerichte oefeningen om de lichamelijke gesteldheid te verbeteren, tot aan elegantie, esthetiek, harmonie en lichtheid: Anja Beran behandelt alles wat de dressuur voor het paard kan betekenen.

DVD-speciaal
Flamingo een voorbeeld wellicht voor velen Bijna een jaar is Anja Beran nu aan het werk met de Westfaalse ruin, die hoogte- en dieptepunten heeft meegemaakt. Flamingo laat zien dat de "verfijnde dressuur" niet voorbehouden is aan het Iberische ras. Tegelijkertijd verklaart de aan Warendorf verbonden dierenarts dr. Gerhard Heuschmann geneeskundig-wetenschappelijke aspecten van de africhting en training van het rijpaard op basis van de klassieke principes.

Anja Ilona Beran heeft haar opleiding in de klassieke rijkunst genoten bij Manuel Jorge de Oliveira, een leerling van de bekende Nuno Oliveira. Zij leidt paarden van de meest uiteenlopende rassen op van driejarige tot hogeschoolniveau. De eeuwenoude klassieke rijkunst is voor haar de oorsprong van alle rijkunstige kennis en uitsluitend en alleen de grondslag voor IEDERE andere vorm van goed paardrijden.

Additional Info

Gewicht:0.1100

Customers who bought this also bought

 

Cart

no items

Delivery & Service

Have a look